Avio karta za bebu za Barselonu

Poštovani,
u novembru je nasa šestočlana grupa kupila povratne karte za Barselonu za april 2012.
Da li postoji mogućnost da u januaru dokupimo kartu za bebu koja bi trebalo da se rodi u decembru?

ODGOVOR

Avio kata za bebu

U januaru ćete moći da kupite avio kartu za bebu koja treba da se rodi u decembru. Nemate razlog za brigu, beba će leteti sa vama za Barselonu jer će biti na istom sedištu kao i majka

Cene avionskih karata za Barselonu

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte za Barselonu.

Na ovom linku možete da online besplatno rezervišete aviokartu za izabrani let. U roku od 12 sati od rezervacije, potrebno je da obavite i plaćanje karte.
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu pogledajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avio karata preko interneta

Rezervisanu avio kartu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular i unesite sve potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu.
Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA