Avio karte Beograd Barselona, povratni let

Poštovani!

Interesuje me cena povratne avio karte (sa uračunatim prtljagom) od Beograda do Barselone: datum polaska izmedju 20. i 25. maja, a datum povratka 10. ili 11. avgust. Koji let je najpovoljniji?

ODGOVOR

Avio karte Beograd Barselona za povratni let možete rezervisati po ceni od 167 eura za polazak 23. maja, a povratak 10. avgusta. Let je sa presedanjem u Cirihu, u dolasku je pauza 4:30h, a u povratku 4:15h. Avio kompanija kojom letite je Swiss

U cenu avio karte za letove unutar Evrope nije uračunat predati prtljag, on se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

  • 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag
  • 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu. 

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Barselona

Tokom leta možete leteti u Barselonu direktno Vueling avio kompanijom. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA