Avio karte za let Beograd Barselona preko Rima

Imam let iz Beograda za Barselonu, sa presedanjem u Rimu. Presedanje u Rimu sa T3 na T1, da li je komplikovano, na koji način je najbolje da se izvede i da li je obavezan aerodromski bus u tom slučaju?
Vreme između dva leta je 3 sata.
Hvala!

ODGOVOR

Mapu Aerodroma Fiumicino u Rimu možete pogledati na linku Fiumicino Airport

Pored toga instrukcije o tome kako stići sa jednog terminala na drugi objasniće vam osoblje na aerodromu. U svakom slučaju budite bez brige, jer su svi aerodromi sasvim dobro obeleženi i ne postoji nikakva mogućnost da se ne snađete.

Online kupovina avio karata

Trenutne cene avio karata svakog momenta možete proveriti na linku Jeftine avionske karte do Barselone

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • vikendom i za vreme praznika - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online, odmah nakon rezervacije

Uniqa putno osiguranje

Uvek kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje gde popunjavate formular traženim podacima. Odmah nakon toga mailom dobijate instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

Hoteli - rezervacija smeštaja preko interneta

Za putovanje u Barselonu možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA