Avio kompanija Spain air, Beograd - Barselona, cena obroka

Da li se na letu Beograd - Barselona avio kompanije Spainair hrana i piće plaćaju ili je to uračunato u cenu karte?

ODGOVOR

Obrok u avionu na Spanair letovima

Obrok u avionu na relaciji Beograd - Barselona preko avio kompanije Spain air nije uračunat u cenu avionske karte, tako da plaćate piće i hranu koju vam stjuardesa donese, ukoliko nešto izaberete.
U avionu dobijate cenovnik sa ponudom i cenama, pa uvek moćete da pre naručivanja proverite kolika je cena obroka. Voda je najjeftinija i trenutna cena joj je 2 evra.

Rezervacija avio karata preko interneta

Da proverite cene i kupite avionske karte za sve destinacije u Španiji kliknite na Jeftine Span air aviokarte za Barselonu. Unesite datum i destinaciju putovanja, izaberite vrstu leta (u jednom smeru ili povratni) i dobićete ponudu svih raspoloživih letova za taj termin leta. Sve prikazane cenu su konačne, sa svim uračunatim taksama i nema dodatnih troškova.

Avionske karte možete rezervisati i pozivom broja 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23. Poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, kontaktirajte nas na +381-62-28-00-29.

Online kupovina karata

Uputstvo kako da rezervišete aviokarte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane karte možete platiti na jedan od sledećih 5 načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam putem mail-a poslati predračun za uplatu osiguranja za period koji planirate da provedete u inostranstvu. Po evidentiranju vaše uplate poslaćemo vam polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA