Avionska karta za Barselonu promo

Koliko košta povratna avionska karta za Barselonu iz Beograda za polazak 05.11.2011., a povratak za 20-tak dana? Kako da kupim avio kartu?

ODGOVOR

Avionska karta za Barselonu - PROMO CENA

Trenutno imamo promotivne cene za let do Barselone, za putovanje tokom novembra meseca. Cena povratne karte, sa svim uračunatim taksama iznosi samo 6.014 dinara po osobi i preko ovog iznosa nemate nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let preko avio kompanije Swiss.
Polazak iz Beograda je u subotu 5.11.2011., a povratak takođe u subotu 26.11.2011.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku PROMO CENA za let Beograd Barselona. Na istom linku možete odmah da rezervišete kartu, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati, jer rezervacije najčešće toliko traju.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

Kako da kupite aviokarte online?

Ceo postupak je vrlo jednostavan. Prvo treba da izaberete let i odmah rezervišete avio kartu na sajtu na ime putnika koji će putovati, što je besplatan proces, a zatim i da izaberete način kako ćete platiti kartu, pošto vam je na raspolaganju nekoliko mogućnosti. Plaćanje je neophodno da obavite do kraja tekućeg dana.

Ako vam je potrebno objašnjenje, detaljno uputstvo kako da rezervišete avionske karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Ako vam je potreban neki savet za kupovinu avionske karte možete nas pozvati na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupite i putno osiguranje online

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.

Popunite formular potrebnim podacima i dobićete predračun putem maila, za uplatu osiguranja za onoliko dana koliko planirate da provedete van Srbije. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam takođe mail-om polisu UNIQA osiguranja koju priznaju strana diplomatska i konzularna predstavništva kako u zemlji, tako i u celom svetu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA