Avionska karta Beograd Barselona

Postovani, rezervisala bih povratnu kartu za dvoje od Beograda do Barselone (25.07.-08.08.) Vueling direktan let ali mi se na Vašem sajtu pojavljuju dva leta Vueling-a u tom istom periodu sa različitim cenama karte, mi bi naravno ovaj povoljniji, ako bi ste mi to malo pojasnili o čemu se radi. Uzeli bi i jedan prtljag a karte platili preko računa. Veliki pozdrav.

ODGOVOR

Na našem sajtu imate sve ponuđene opcije za avio kompaniju Vueling Airlines. Prva jeftinija zahteva plaćanje kreditnom karticom direktno na sajtu Visa ili Master i u cenu karte je uključen samo ručni torbu. Druga i skuplja cena karte uključuje kompletno sve: ručnu torbu, veliku torbu od 23 kg, čekiranje. Plaćanje u ovom slučaju može i kreditnom karticom i opštom uplatnicom ili nalogom za prenos u banci ili pošti.

Cena karte za navedeni datum sa uključenim svim troškovima iznosi 192€. Na linku Beograd Barselona rezervišite avio kartu.

Ako prvi put kupujete na našem sajtu kliknite ovde i saznajte na koji način možete da izvršite plaćanje i kako da rezervišete kartu.

Obezbeđujemo vam najnižu garantovanu cenu. Uverite se to na linku Garancija

Pratite naše promotivne aktivnosti i nagradne igre na Facebook i Twitter stranicama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA