Avionska karta za Barselonu promocija

Poštovanje,

Interesuje me najpovoljnija avionska karta za Barselonu iz Bosne ili Srbije, polazak je 27. ovog meseca, znači 27. oktobra moram biti u Barseloni, inetersuje me karta u jednom smeru pošto se ukrcavam na brod 28.

Lijep pozdrav

ODGOVOR

Najpovoljnija avionska karta za Barselonu iznosi 228 eura za polazak iz Sarajeva. Let je sa presedanjem u Kelnu, a avio kompanija je Germawings.

Za polazak iz Beograda najpovoljnije Vam je da letite Turkish Airlines avio kompanijom po ceni od 237 eura. Presedanje je u Istanbulu, kratka je pauza 2:45h, i bićete u Barseloni u 17:25h 27. oktobra.

Kompletnu ponudu svih letova možete pogledati na Beograd Barselona i Let iz Sarajeva do Barselone.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA