Avionske karte do Barselone

Poštovani,

Interesuje me okvirna cena povratne avionske karte relaciji Beograd Barselona. Takođe, kolika su ograničenja za ručni prtljag i koliko je doplata za dodatni prtljag? Da li se za avio karte može dobiti predračun i izvršiti plaćanje sa računa firme?

Unapred hvala, Dragoljub  

ODGOVOR

Alitalia let za Barselonu

Cena povratne avionske karte do Barselone se kreće od 179 evra zavisno od perioda putovanja i aviokompanije preko koje odlučite da letite. Trenutno je najpovoljniji Alitalia let sa presedanjem u Rimu. U tu cenu je uračunat ručni prtljag težine do 7kg i predati (čekirani) do 23kg.

Swiss let do Barselone

Imate i opciju sa manje čekanja preko Ciriha po ceni od 189 evra. Međutim, ta karta nema mogućnost promene i uračunat je samo ručni prtljag. Ukoliko želite da ponesete sa sobom i torbu do 23kg doplata je 40 evra, a da imate i mogućnost promene po uslovima tarife doplata zajedno sa prtljagom je 50 evra. Procedura je da uradite rezervaciju na linku Avionske karte za Barselonu i pošaljete nam zahtev da dodamo prtljag ili i mogućnost promene. 

Plaćanje avio karte preko računa firme

Svaku rezervaciju možete da platite preko računa firme ukoliko vam to odgovara. Na zadnjem koraku, pre završetka rezervacije popunite polja firme: naziv, punu adresu sedišta društva i PIB. Nakon završene rezervacije šaljemo vam predračun na mail po kome možete da izvršite uplatu.

Kompletnu ponudu svih letova pogledajte na linku Beograd Barselona

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

barselona-direktno

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA