Avionske karte do Barselone, Hoteli

Koliko košta povratna karta Beograd Barselona za jednu odraslu osobu i jedno dijete od 10 godina. Polazak 03.04.2012, povratak 07.04.2012.

ODGOVOR

Avionske karte do Barselone

Trenutno najniža cena 2 povratne aviokarte Beograd Barselona, za odraslu osobu i dete iznosi 39.054 dinara sa svim taksama.

Let obavljaju avio kompanije Air France i Alitalia, sa po 1 međusletanjem u oba smera.
Polazak iz Beograda je 3.4.2012. u 12.40h, a posle međusletanja u Parizu, u Barseloni ste u 19.30h.
Povratak iz Barselone je 7.4.2012. u 6.25h, imate međusletanje u Rimu i u Beograd stižete u 15.20h.

Ovu ponudu pogledajte na linku Povratne aviokarte do Barselone i na istom linku rezervišite karte, ako vam predloženi let odgovara.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Barselonu.

Putno osiguranje - online naručivanje

Za putovanje u Španiju poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Opcije za plaćanje

Ako vam je prilikom rezervacije karata ili naručivanja osiguranja potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije ili na +381-62-280029, ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Rezervisane avio karte, kao i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije i iz inostranstva uplate je moguće obaviti samo online Master ili Visa karticom.

Hoteli u Barseloni

Za vaše putovanje u Barselonu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Hoteli u Barseloni. Cene dvokrevetne sobe za 4 noćenja se kreću od 23.654 dinara.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA