Beograd-Barcelona-Beograd avio karte

Zaintersovan sam da kupim 2 avio karte preko vase agencije na relaciji Beograd-Barcelona-Beograd, polazak 18.05.2012. povratak 06.06.2012. Odgovara mi Austria Airlines preko Beca. Jedina nedoumica je da vreme presedanja u Becu je veoma kratko, 25 odnosno 35 minuta. Za to vreme treba čekirati se na sledeci let, prtljag predpostavljam da ide direktno. Osnovno pitanje je da li će se čekati na putnike koji presedaju, moguce je i zakasnjenje. Kakve su garancije avio prevoznika da neće biti prekida nastavka puta?
Hvala.

ODGOVOR

Presedanje putnika

Kada su u pitanju povezani letovi tj. letite za Barselonu preko Beča, avio kompanija je u obavezi da sačeka i putnike i prtljag, tako da nemate razlog za brigu i stižete na vreme. Prtljag ne preuzimate u Beču, već samo menjate avion

Avio karte za Barselonu

Cena dve avio karte za poletanje u petak 18.05.2012 a povratak u sredu 06.06.2012 iznosi 31994 dinara preko Austrian Airliensa, ali vam ja preporučujem da letite preko Alitalia aviokompanije iz dva razloga.
Cena je niža - za dve osobe je 31.228 dinara i imate na aerodromu u Rimu više vremena - sat i trideset minuta

Da pogledate red letenja preko drugih aviokompanija i uporedite cene kliknite na link Beograd Barselona

Da pogledate cene za neki drugi datum putovanja kliknite na Avionske karte za Barselonu

Detaljno uputstvo korak po korak kako da rezervišete avio kartu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa putničko osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Polise UNIQA osiguranja priznaju strana diplomatska i konzularna predstavništva u zemlji, a prihvaćene su u celom svetu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA