Beograd Barselona apex fare

Postovani, za potrebe jedne stipendije trebam da nadjem kolika je cena povratne karte Beograd - Barselona za period 30.01.- 29.04. (moze po 1-2 dana gore ili dole) ali tzv. Advance Purchase Excursion (APEX) Fare. Na internetu nalazim da se to odnosi na specijalnu vrstu jeftinijih karata ali ne mogu da nadjem konkretnu informaciju. Ako mi mozete pomoci bila bih vam veoma zahvalna. Sa postovanjem,dr Natasa Velickovic

ODGOVOR

APEX fare je tarifa koja podrazumeva kupovinu unapred, minimum 3 nedelje pre leta i minimalno zadržavanje nedelju dana, što znači da ćete vi svakako kupiti takvu kartu. Medjutim, imajte u vidu, da su takve karte jako rekistriktivne, odnosno u slučaju otkazivanja vraća se vrlo mali deo ili u slučaju promene datuma putovanja penali su visoki.

Za tražene datume trenitno je najjeftinija karta za let preko Rima kompanijom Alitalia.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu kliknite na Beograd Barselona

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ako želite da plaćanje izvršite van Srbije jedini način je putem Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom i da preko svog naloga vršite rezervaciju i plaćanje.
Ukoliko plaćanježelite da izvršite u Srbiji kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Putno zdravstveno osiguranje nije obavezno ali je preporučljivo i možete ga naručiti preko linka Uniqa osiguranje

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA