Budimpešta Barselona Wizz Air let

Treba mi povratni let Beograd-Barselona, 20-26 maj 2017. Bitno mi je da sa presedanjem traje što krace. Ili, kao alternativa aerodrom Temišvar ili Budimpešta.
Hvala.

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Kliknite na link Letovi iz Beograda za Barselonu i pogledajte sve raspoložive letove za navedene datume. Letovi su sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem. Možete da popunite masku za pretragu letova sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Barselonu BCN.

Cene se kreću od 190 evra, stim da taj najjeftiniji let ima odličnu konekciju u odlasku, ali veliku u povratku. Nakon toga imate sve letove sa prikazanom dužinom presedanja. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete ga odmah i rezervisati.

Budimpešta Barselona

Iz Budimpešte BUD imate za ove datume WizzAir i RyanAir direktne letove. Najjeftiniji je WizzAir po ceni od 153 evra sa uračunatim ručnim prtljagom i online čekiranjem. Kliknite na link Letovi iz Budimpešte za Barselonu i pogledajte kompletnu ponudu. Na napred navedenom linku možete odmah i ad kupite Visa ili Master karticom kartu za let ako vam odgovaraju termini.

Temišvar Barselona

Iz Temišvara su najnepovoljnije karte. Imaju najveću cenu i jako duga čekanja, pa vam to ne bi preporučila. Najbolja varijanta je svakako iz Budimpešte (ukoliko vam odgovara) jer je direktan let u pitanju.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA