Cena povratne avio karte za Barselonu u maju

Postovani,
Interesuje me cena povratne karte u periodu od 15 do 20og maja za Barselonu.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za Barselonu u maju mesecu 2012. godine, tačnije za poletanje 15.05.2012. a povratak 20.05.2012 iznosi 30.283 dinara
To je let Swiss avio kompanije u polasku preko Ciriha, a u povratku Austrian Airlines let preko Beča

Da pogledate red letenja i online rezervišete karte kliknite na Beograd Barselona

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pa nas pozovite na brojeve 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h.

Na linku Jeftine aviokarte za Barselonu proverite ponudu letova i cene za željeni datum putovanja

Opcije za plaćanje

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Putno osiguranje

Preporučujem vam da za putovanje u Španiju kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Hotelski smeštaj u Barseloni

Na linku Hoteli u Barseloni možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA