Let Beograd Barselona u oktobru

Ako mozete da mi javite koja je najpovoljnija varijanta za let u Barselonu iz Beograda od 25.10 do 31.10. ove godine. Da li ima neki popust za studente koji putuju u grupi od 7 ljudi?

ODGOVOR

Let Beograd Barselona u oktobru

Na relaciji Beograd Barselona najjeftinija avio karta za polazak u četvrtak 25.10. a povratak u sredu 31.10.2012.godine iznosi 23.044 dinara.
U odlasku let je preko Frankfurta i traje 5 sati i 25 minuta, a u povratku preko Minhena i traje 7 sati.
Da pogledate ponudu za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Barselona BCN

Na linku Avionske karte do Barselona proverite red letenja i cene za druge datume

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085-085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381-62-280-029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Hoteli u Barseloni

Na linku Online rezervacija hotela u Barseloni pogledajte raspoložive hotele i cene za planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Barselonu poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA