Let Dubrovnik Barselona

Dobar dan. Interesuje me let Dubrovnik Barselona, polazak 09.04. U 15:15h, u jednom pravcu. Da li je uključen ručni prtljag?

ODGOVOR

Let Dubrovnik Barselona u jednom pravcu za polazak u 15:15h možete online kupiti na sajtu po ceni od 113 eura. U cenu su uključene sve taske, a takodje imate i jedan komad ručnog prtljaga, maksimalnih dimenzija 55x40x20 cm do 10 kg težine, kao i jedan lični predmet koji se odnosi na žensku ili mušku malu torbu, fotoaparat ili kameru. Letite direktno Vueling aviokompanijom.

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Dubrovnik Barselona

Na istom linku vršite kupovinu aviokarte do Barselone Visa ili Master kreditnom karticom.

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA