Let za Barselonu

Interesuje me avio karta za direktan let za Barselonu, polazak 17. januara iz Beograda, kao i nastavak leta za Alicante, odmah. Povratak bi bio 30. januara, takođe direktan let. 

ODGOVOR

Direktan let za Barselonu postoji u letnjim mesecima, dok je tokom januara najpovoljnija avio karta do Barselone 169, i let je sa presedanjem. Pauza u dolasku je u Cirihu 45 minuta, a u povratku u Frankfurtu 5:55h. Polazak iz Beograda je u 14:40h i bićete u Barseloni u 19:05h. Povratak je u 13:35h. 

Let Barselona Alicante je direktan, polazak je u 21:25h, a povratak u 6:55. Cena avio karte iznosi 113 eura. Uključene su sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Ponudu letova pogledajte na linku Avio karta do Barselone i Direktan let Barselona Alicante

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA