Letovi Beograd Barselona

Postovani,
Treba da putujem u Barselonu na intervju za posao, koji će trajati tokom radnog vremena, ne manje od 6 sati. S obzirom da i u Beogradu imam posao, želeo bih što manje da budem u Barseloni, dakle ako je moguće isti dan da se vratim, ili ako postoji varijanta da odem popodne/uveče i sutradan da se vratim. Ali ako je moguće isti dan da sve završim, to bi bilo bolje. Pa ako je moguće da mi predložite neka rešenja, poslodavac će snositi troškove puta, tako da ni skuplje varijante nisu isključene.

ODGOVOR

Trenutno najbolja ponuda za avionsku kartu na relaciji Beograd - Barselona, a da izgubite samo jedan radni dan je za polazak 11.09. Trebali biste da prenoćite u Barseloni i krenete natrag za Beograd 12.09.

Cena povratne karte Beograd - Barcelona iznosi 59.979 dinara, uračunate su sve takse i nemate dodatne troškove. Ova ponuda važi za današnji dan i može se svakog trenutka promeniti u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih mesta u avionu, pa bi bilo dobro, da ukoliko vam ova kombinacija leta odgovara, kartu rezervišete što pre.

Let obavlja kompanija Austrian Airlines, sa presedanjem u Beču.

Da pogledate ovu ponudu, rezervišete ili kupite kartu kliknite na link Letovi Beograd Barselona.

Detaljno uputstvo za kupovinu avionske karte preko interneta pogledajte na linku Online kupovina avio karata.

Alternativa, sa kasnijim terminom povratka je za putovanje 18.09. i povratak 19.09. Let obavlja Austrian Airlines, cena povratne aviokarte sa svim taksama iznosi 70.563 dinara.

Ponudu za ovu kombinaciju leta pogledajte na linku Let Beograd - Barcelona .

Avio kartu možete platiti na jedan od sledeća 3 načina:
 
 1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
 2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
 3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA