Najjeftinija moguća karta do Barselone

Treba mi najjeftinija karta do Barselone iz Beograda ili iz Nisa ili iz okolnih država (Temišvar, Budimpešta, Sofija, Hrvatska). Bilo koja opcija sa bilo kojim presedanjem samo da je najjeftinija i ne mora da ima prtljag.
Datum putovanja: odlazak 28. aprila, a povratak 3. maja (može da varira jedan dan gore dole). Možete li mi pronaći najjeftiniju moguću kartu za Barselonu, bilo kakva opcija?
Hvala puno!

ODGOVOR

Najjeftinija moguća cena je iz Sofije za Barselonu kompanijom RyanAir. Cena povratne karte je 112 evra, poletanje bi bilo 27. aprila, a povratak 04. maja. Ima još jako malo mesta na ovom letu, pa vam preporučujem da kupite što pre kartu na linku Sofia - Barcelona.

Prikazana vremena leta na gore navedenom linku su lokalna pa imajte u vidu vremensku razliku.

Letovi za Barselonu

Možete i sami da proverite cene karata za druge polazne gradove. Za Beograd unesite BEG, za Niš INI (mada nema letova iz Niša), za Temišvar TSR, za Budimpeštu BUD, za Zagreb ZAG.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

barselona-direktno

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA