Najpovoljnija avionska karta Beograd Barselona

Tražim najpovoljniju kartu za Barselonu (aerodrom u Barseloni ili Geroni), polazak 21. ili 22. april, a povratak 28. ili 29. april.
Hvala najlepše, Maja

ODGOVOR

Najpovoljnija avionska karta Beograd Barselona

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Barselona za polazak 21. aprila i povratak 28. aprila iznosi 20.560 dinara sa svim taksama, a let obavlja avio kompanija Alitalia, sa međusletanjem u Rimu, u oba smera.

Polazak iz Beograda je 21.04.2012. u 16.10h, u Rimu se zadržavate 3 sata i 50 minuta i u Barselonu slećete u 23.20h.
Povratak iz Barselone je 28.04.2012. u 6.25h, u Rimu imate pauzu 5 sati i 35 minuta i u Beogradu ste u 15.20h.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja za isti termin putovanja, a preko drugih avio prevoznika pogledajte na linku Povratna aviokarta Beograd Barselona. Pronađite let koji vam najviše odgovara i na istom linku online rezervišite kartu.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pa nas pozovite na brojeve 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h.

Na linku Jeftine aviokarte za Barselonu proverite ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum.

Opcije za plaćanje

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Putno osiguranje

Preporučujem vam da za putovanje u Španiju kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Hotelski smeštaj u Barseloni

Na linku Hoteli u Barseloni možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA