Najpovoljnija cena avio karte do Barselone

Želela bih da znam koliko košta avio karta sa svim taksama i uračunatim prtljagom Beograd Barselona u periodu od 11. maja (5 noćenja) ili od 11. juna (5 noćenja) za dve osobe? Povratak mora biti najkasnije do 26. maja ili 26 juna. Interesuje me najpovoljnija opcija!

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte do Barselone iznosi 333 eura za oba putnika, za let od 16. do 21. maja, sa svim uključenim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg. Let je sa jednim presedanjem u Cirihu, u dolasku je pauza sat vremena, a u povratku 4:10h. Avio kompanija je Swiss.

U toku juna cene su veće, pronašla sam Vam najpovoljniji let po ceni od 348 eura sa svim taksama i kompletnim prtljagom (ručni do 8 kg i čekirani do 23 kg) za putovanje od 15. do 21. juna. Kratke su pauze u Rimu, 2 sata u dolasku i 1:35h u povratku.

Ponudu letova pogledajte na linku Beograd Barselona

U toku leta možete leteti i direktno do Barselone Vueling avio kompanijom svakog utorka i subote po ceni od 440 eura.

cta-kompletna-ponuda-letova

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA