Najpovoljnija povratna avio karta Beograd Barselona

Poštovani,
Intresuje me najpovoljnija povratna karta od Beograda do Barselone u julu mesecu, za dve odrasle osobe i bebu od 7 meseci. U ovom trenutku čekamo pasoš za bebu koji će biti gotov za 5 dana. Molila bih Vas da me obavestite o najpovoljnijoj ceni u ovom periodu, u Barseloni bi smo boravili 9, 10 ili 11 dana, zavisno od termina leta. Najlepše Vam se zahvaljujem. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati na mail adresu navedenu u prilogu ili broj telefona.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za vas troje do Barselone je za poletanje 04. jula, a povratak 14. jula. 

U pitanju je direktan let Vueling aviokompanije. Ukupna cena za tri putnika je 487 evra. Ovo je low cost varijanta sa uračunatim ručnim prtljagom i plaćanje se vrši isključivo Visa ili Master karticom

Imate i drugu varijnatu sa uračunatim i predatim prtljagom do 20 kg - cena je 590 evra zatri karte. Ova varijanta se tretira kao let regularne aviokompanije i karte možete platiti kao fizičko lice u banci, ebankingom ili preko firme.

Kupovina avio karte za Barselonu

Za kupovinu karata vam nije potreban bebin pasoš, dovoljan je datum rođenja, a pasoš je potreban kada bude čekiranje. Kliknite na link Beograd Barselona, odaberite let koji vam najviše odgovara i uradite rezervaciju ili kupite online karte.

Možete i sami da pogledate sve letove u julu popunjavanjem maske za pretragu Vueling sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Barselonu BCN.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA