Povratna avionska karta Beograd Barselona

Zanima me koja je najpovoljnija povratna avionska karta Beograd Barselona u periodu 20.06.2012. - 30.06.2012. +/- 3 dana

ODGOVOR

Avionska karta Beograd Barselona

Trenutno najpovoljnija cena povratne aviokarte Beograd Barselona je za polazak 20. juna i povratak 30. juna i iznosi 17.372 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Alitalia, sa međusletanjem u Rimu, u oba smera.
Polazak iz Beograda je 20.06.2012. u 18.30h, a u Barseloni ste u 23.20h.
Povratak iz Barselone je 30.06.2012. u 6.25h i u Beograd stižete u 10.55h.

Ovu ponudu pogledajte na linku Povratne aviokarte do Barselone i na istom linku rezervišite kartu, ako vam predloženi let odgovara.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte za Barselonu.

Ako vam je prilikom rezervacije karte potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije ili na +381-62-280029, ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Zdravstveno osiguranje za putovanje u Španiju

Za putovanje u Barselonu poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Opcije za plaćanje karata i osiguranja

Rezervisanu avio kartu, kao i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije i iz inostranstva uplate je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Hoteli u Barseloni, najniže cene

Za vaše putovanje u Barselonu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Hoteli u Barseloni. Cene smeštaja za 10 noćenja se kreću od 49.359 dinara.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Ponudu hotelskog smeštaja u Barseloni za bilo koji drugi period boravka pogledajte na linku Barselona - najjeftiniji hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA