Rezervacija avio karte Beograd Barselona

Pokusavam da rezervisem Beograd - Barselona - Beograd za 24.10. a povratak 28.10.2012. Odlazak Air France povratak Alitalia. Alitalija menja raspolozivost sedista i ne dozvoljava zavrsetak rezervacije-kupovine.
Kad da ocekujem da cu moci da rezervisem kartu?

ODGOVOR

Rezervacija avio karte Beograd Barselona

Uvek kada imate na strani obaveštenje da kompanija u tom trenutku menja raspoloživost cene, potrebno je da obavite ceo proces rezervacije ispočetka.
Tada postoji velika verovatnoća da će nova cena biti skuplja.

Avionsku kartu za let Beograd Barselona za polazak u sredu 24.10. a povratak u nedelju 28.10. rezervišite na linku Let do Barselone
Najbolja varijanta je karta za let preko Rima kompanijom Alitalia i iznosi 24.883 dinara.
U odlasku putovanje traje 4 sata i 50 minuta a u povratku 5 sati i 55 minuta.

Cene avio karata i za druge datume proverite na linku Avionske karte do Barselone

Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Plaćanje avio karte se može izvršiti na jedan od pet načina:

  • uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije
  • putem Raiffeisen web kredita
  • putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Aviokarte možete rezervisati i besplatnim pozivanjem broja 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h, ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite 00381-62-28-00-29.

Uniqa osiguranje

Kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje. Popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Rezervacija hotela preko interneta

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj u Barseloni kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA