Skoplje Barselona let

Želim da za mene rezervišem avionsku kartu, za dve osobe na relaciji Skoplje - Barselona. Polazak 1 jul, a povratak 10 jul.
Ja sam iz Srbije, Surdulica..
Hvala

ODGOVOR

Cena za povratnu avio kartu iz Skoplja do Barselone iznosi 50.684 dinara sa svim uračunatim taksama. U pitanju je Swiss Air let preko Ciriha. 

Red letenja svih kompanija i cene pogledajte na linku Skoplje - Barselona. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete ga online i rezervisati.

Jeftinije vam je da letite iz Beograda jer je cena 36.707 dinara po osobi. Pogledajte ponudu na linku Letovi iz Beograda za Barselonu. Prikazana cena je za dve karte.

Uvek možete i sami da pogledate letove za željeni datum popunjavanjem maske sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, za Skoplje SKP, a za Barselonu BCN.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Barselone iz bilo kog grada. Uverite se u to na linku Garancija.

Ukoliko vam je potreban smeštaj za planirani datum putovanja možete ga rezervisati na linku Hoteli u Barseloni - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da bi lakše i brže napravili rezervaciju potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite pretragu i obavite kupovinu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA