Vueling Airlines direktan let Beograd Barselona

Htela bih da rezervisem kartu za Barselonu za dve osobe, polazak 09.08. povratak 18.08.
Htela sam samo da pitam da li je u cenu karte koja izlazi na vašem sajtu, uključen i prtljag od 23kg?
Hvala

ODGOVOR

Imate dve mogućnosti za ovaj let. Oba leta su preko kompanije Vueling Airlines i u pitanju je direktan let.
Cena po karti, bez uključenog prtljaga, po osobi iznosi 21.225 dinara (183 eur), što je za dve karte 42.451 dinar (366 evra)

Ukoliko želite odmah da kupite avio kartu sa uključenim prtljagom od 23kg cena je malo skuplja i po osobi iznosi 27.560 dinara (375 evra), što je za dve osobe 55.120 dinara (475 evra).

Razlika je još i u tome što se prvi let vodi kao low cost i morate ga odmah online platiti Visa ili Master karticom tokom same rezervacije, a ovu skljuplju (koja sadrži i prtljag) možete platiti i preko računa u bilo kojoj banci.

Da pogledate red letenja i online rezervišete obe avionske karte kliknite na link Beograd Barselona

Avio karte možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na brojeve

  • 0800-085-085 - besplatan poziv za stanovnike Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona
  • +381-69-2800290 - za slanje poruka na WhatsApp i Viber

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka (od 9h do 20h). Vikendom i za vreme praznika korisnička podrška ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Avio kartu možete platiti na nekoliko načina iz Srbije: opštom uplatnicom u bilo kojoj banci kao fizičko lice, nalogom za prenos ukoliko plaćate preko firme, sms-om ukoliko imate aktiviranu Telenor uslugu PlatiMo i Visa ili Master karticom online odmah prilikom rezervisanja leta.
NAPOMENA: Ukoliko želite da platite karticom morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju biće moguće da platite avio karte karticom.

Ukoliko vam je potreban hotel tokom boravka u Barseloni možete ga rezervisati online na linku Hoteli u Barseloni - u toku je naša promotivna akcija sa portalom booking.com pa su cene još niže.

Da pratite sve promocije i obaveštenja oko letova kliknite na naše Facebook i Twitter naloge.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA