Air Serbia Beograd Bukurešt letovi

Molim vas za informaciju u vezi cene povratne karte od Beograda do Bucharesta u periodu od 31.03 do 25.04 i koliko košta putno osiguranje.
Unapred zahvalna
Nataša Perić

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za navedene datume sa svi uračunatim taksama je najpovoljnija za direktan let Air Serbia i iznosi 19.046 dinara. Da pogledate red letenja i online rezervišete avio karte kliknite na link Beograd Bukurešt

Cena osiguranja za planirani period boravka u Bukureštu iznosi 3061 dinar i možete ga poručiti na linku Putno osiguranje.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.
Pratite naše specijalne akcije i promocije na društvenim mrežama. Kliknite na Facebook i Twitter

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski Smeštaj u Bukureštu. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA