Beograd Bukurešt Airserbia promocija

Sjajno što uvodite direktan let do Bukurešta :). Koliko košta karta za poletanje 03. decembra, a povratak 11. decembra i koliko traje let? Ako je AirSerbia promocija povoljnija može i to.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte sa svim uračunatim takasma iznosi 12.274 dinara (107 evra). Let traje sat vremena i dvadeset pet minuta. Da pogledate red letenja i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Bukurešt

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom call centar ne radi.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.
Pratite naše specijalne akcije i promocije na društvenim mrežama. Kliknite na Facebook i Twitter

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski Smeštaj u Bukureštu. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

bukurest-airserbia-109eur

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA