Beograd Dubrovnik cena avio karte

Poštovani, pokušavam da se informišem i eventualno rezervišem karte za let Beograd - Dubrovnik - Beograd u julu ili avgustu po promotivnim cenama.
Ali nije mi jasna kalkulacija cene za 2 osobe. Po osobi je karta, recimo za period od 1 do 10 avgusta 11.282.00 din, što znači da bi 2 karte koštale 22564.00 din, a kad u pretragu ubacim 2 osobe, izadje cena od 26.940 dinara a to nema veze sa cenom koja se reklamira. Jel može objašnjenje?
Hvala

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Dubrovnik cena avio karte po osobi jeste 11.258 dinara, međutim za navedeni datum postoji mogućnost da ne postoje dve karte po toj ceni.
Moj predlog je da uradite dve posebne rezervacije i proverite kako će sistem obračunati cene.

Rezervaciju možete obaviti na link Beograd Dubrovnik

Detaljno uputstvo kako da rezervišete kartu pročitajte na linku Online kupovina.
 
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085-085 i 062-28-00-29
Ako želite da platite iz inostranstva, potrebno je da se prvo registrujete na sajtu, a onda odaberite Plaćanje Visa ili Master karticom.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Da rezervišite odmah i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli u Dubrovniku.U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet.

Sve aktuelne ponude možete saznati ukoliko ste član Aerogaga Fun Page ili nas pratite preko Tvitera

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA