Direktan let Skoplje Dubrovnik

Interesuje me da li postoji direktan let Skoplje Tivat ili Skoplje Dubrovnik i kojim danima je polazak iz Skoplja u julu mjesecu kako bih mogao organizovati sebi putovanje?

Hvala unapred

ODGOVOR

Direktan let Skoplje Dubrovnik kao ni Skoplje Tivat ne postoji. Na relaciji Skoplje - Dubrovnik vam možemo ponuditi samo let sa presedanjem i to preko Zagreba svakoga dana.

S obzirom da niste naveli tačan datum putovanja najpovoljnija cena za ovaj let je za 10.07. i cena iznosi 139 evra (16250 dinara).

Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Skoplje Dubrovnik

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me na broj 0800/085085 ili 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka). Možete nas kontaktirati putem Viber-a i WhatsApp-a na broj 069 280 0290.

Placanje možete izvršiti na 3 nacina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata za sva putovanja i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski Smeštaj u Dubrovniku

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA