Jat, Beograd - Dubrovnik, avio karte

Da li Jat ima let za Dubrovnik? Potrebna mi je povratna avionska karta do Dubrovnika iz Beograda. Datum polaska je 10.10. a, datum povratka 15.10.

ODGOVOR

Kompanija Air Serbia (Jat Airways) ima let za Dubrovnik Iz Beograda. Cena povratne karte za period od 10.10. - 15.10. iznosi 14.535 dinara (127€). Polazak je u 8 sati i 30 minuta sa aerodroma Nikola Tesla, a trajanje leta je sat vremena i pet minuta. U povratku, sa aerodroma Ćilipi polećete u 10 časova i 10 minuta. Kartu za vaš let možete rezervisati na linku Beograd Dubrovnik, a slobodan smeštaj u Dubrovniku potražite na linku rezervacija hotela.

Ako želite da pogledate cene avio karata za neki drugi datum putovanja kliknite na link najjeftiniji letovi do Dubrovnika.

Za moju asistenciju prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA