Jeftine avionske karte za Dubrovnik

 Poštovani,
 Pošto ne mogu da Vas dobijem telefonom na ove brojeve, a na sajtu ne piše ništa o promo cenama, zanima me koliko je karta za Dubrovnik. Let bi bio 1. aprila ili 30. marta ove godine, a povratak 5. aprila ili 8. aprila.
 Hvala.

 Pozdrav, Marijana Matović

ODGOVOR

 Avio karte za Dubrovnik

 Za vaše putovanje u Dubrovnik trenutno najpovoljnija cena povratne karte koju sam vam pronašla je za polazak 30.03.2012. i povratak 08.04.2012. i iznosi 34.850 dinara sa svim uračunatim taksama.

 Let obavljaju avio kompanije Lufthansa i Croatia Airlines.
 Polazak iz Beograda je 30.03.2012. u 6.05h, imate međusletanje u Frankfurtu i u Dubrovnik slećete u 12.10h.
 Povratak iz Dubrovnika je 08.04.2012. u 13.30h, imate dva međusletanja u Zagrebu i Minhenu i u Beograd stižete u 21.05h.

 Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Aviokarta Beograd Dubrovnik. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah online da rezervišete kartu.

 Direktni letovi od Beograda do Dubrovnika će biti samo tokom letnje sezone, u periodu od 15.06.2012. do 28.09.2012., a obavljaće ih avio kompanija Jat Airways. Cena promotivne povratne karte sa svim taksama biće od 103 EUR i aviokarte po ovoj ceni ćete moći da rezervišete već od 19. marta.

 Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Dubrovnik.

 

 Putno osiguranje

 Preporučujem vam da za putovanje u Hrvatsku kupite i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

 

 Plaćanje avionske karte i zdravstvenog osiguranja

 Ako vam je prilikom rezervacije avionske karte ili naručivanja polise putnog osiguranja potreban neki savet, pozovite nas telefonom na brojeve 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h.

 Rezervisanu avio kartu, kao i zdravstveno osiguranje možete platiti na neki od sledećih načina:

 Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplate je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

 Hotelski smeštaj u Dubrovniku

 Za boravak u Dubrovniku možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Dubrovniku i proverite sve raspoložive hotele, a cene smeštaja za 9 noćenja se kreću od 32.427 dinara.

 Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

 Ponudu hotela u Dubrovniku za bilo koji drugi period boravka pogledajte na linku Croatia online hoteli.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA