Let Dubrovnik Beograd

Interesira me koja bi bila najpovoljnija varijanta putovanja iz Dubrovnika do Beograda (polazak 27-28.6., povratak 30.6)?

ODGOVOR

Za putovanje u periodu 27. jun - 30. jun, najpovoljnija cena povratne avio karte sa taksama je 139 evra (16.498 dinara), a u pitanju je let koji obavljaju avio prevoznici Croatia Airlines i Lufthansa sa po dva međusletanja u oba smera. 

Preporučujem vam da razmotrite i let sa povratkom 1. jula, jer tada postoji direktan let avio kompanije Air Serbia (Jat Airways) i cena povratne karte iznosi samo 105 evra (12.594 dinara) sa svim uračunatim taksama. Ovo je promotivna cena karte, ponuda važi do 1. maja i dok ima slobodnih mesta jer je broj karata ograničen.

 Polazak iz Dubrovnika je 27. juna u 13h, a u Beograd slećete u 14h.
 Povratak iz Beograda je 1. jula u 14.05h, a u Dubrovniku ste u 15.10h.

 Ponudu za ove letove pogledajte na linku Aviokarte Dubrovnik Beograd.
 Ako vam predloženi let odgovara na istom linku možete odmah rezervisati kartu, a detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me na broj 0800/085085 ili 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka)

Ako plaćate karte iz inostranstva kliknite ovde
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Napomena: Da bi ste obavili plaćanje karticom nepohodno je da se registrujete na sajtu i da preko svog naloga uradite rezervaciju.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata za sva putovanja i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski Smeštaj u Beogradu

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA