Najpovoljnije povratne avionske karte Beograd - Dubrovnik za putovanje u julu

Poštovani,
zanimaju me najpovoljnije povratne avionske karte Beograd - Dubrovnik za putovanje u julu. Nemam tačan datum ali bi to bilo iz Beograda u petak ili subotu a iz Dubrovnika nedelja ili ponedeljak.. hvala unapred na pomoci.

ODGOVOR

Letovi do Dubrovnika postoje ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom. Tako da je za vas najbolje da iz Beograda poletite u subotu, a vratite se iz Dubrovnika u ponedeljak.

Trenutna cena karte 04.-06.07 sa svim taksama iznosi 19.167 dinara, 11-13.07. iznosi 18.804 dinara, 18-20.07 iznosi 20.862 dinara i 25-27.07 sa svim taksama iznosi 19.409 dinara. Cene se menjaju u zavisnosti od raspoloživosti mesta u avionu.

Avio kartu za željeni datum putovanja možete online da rezervišete na linku Beograd Dubrovnik ili preko forme za pretragu sa leve strane stranice. Za Beograd unesite BEG, a za Dubrovnik DBV.

U pitanju je direktan let Air Serbia koji traje sat vremena.

Smeštaj za planirani datum putovanja u Dubrovniku možete da rezervišete na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije za Dubrovnik, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA