Air Serbia Beograd Istanbul avio karte

Poštovani,
zanima gjde se nalazite u Beogradu pošto nemam kreditnu karticu, a zanima me let Beograd - Istanbul u periodu 15. mart - 18. mart.
Veliki pozdrav.

ODGOVOR

Mi smo isključivo online prodaja avio karata i ne radimo direktno sa krajnjim korisnicima. Kompletan proces se obavlja online na www.aerogaga.com a da bi kupili avio kartu ne morate da imate kreditnu karticu. U potvrdi rezervacije vam šaljemo instrukcije za uplatu. Po tim instrukcijama idete u bilo koju banku istog dana kada uradite rezervaciju i uplaćujete novac. Istog dana, čim evidentiramo uplatu šaljemo vam na mail elektrosnku kartu sa kojom putujete.

Cena povratne avio karte do Istanbula za navedene datume, sa svim uračunatim taksama, iznosi 12.633 dinara. U pitanju je direktan let Air Serbia koji možete online rezervisati na linku Beograd Istanbul

Let možete rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Za pozive iz Banja Luke ili sa mobilnog telefona pozovite +381-62-28-00-29. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Istanbul. Uverite se u to na linku Garancija.
Da pogledate i ponudu hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela u Istanbulu.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA