Beograd Istanbul Ankara Turkish Airlines

Poštovani
želim da putujem od 22.10. let TK1082 za Istanbul, sa povratkom let TK1083 iz Istanbula 18:35 25.10. i potrebna mi je karta u jednom pravcu iz Ankare na aerodrom Ataturk 25.10. da se poveže sa povratkom za Beograd 18:35 mislim da da je to let TK2147 koji polece u 14:00 iz Ankare. Za Ankaru iz Istanbula mi ne treba karta to imam organizovano. Takodje bi mi trebala rezervacija garaže za nedelju dana (jer je jeftinije nego na sate) za sve ovo navedeno mi napravite predračun na ime firme

ODGOVOR

Obe rezervacije sam vam uradila i poslala na mail. Cena povratne avionske karte Beograd Istanbul (za Turkish Airlines letove koje ste naveli) sa svim uračunatim taksama iznosi 21.073 dinar (183 evra), a karte u jednom smeru iz Ankare za Istanbul 27.409 dinara (239 evra).

Takođe, poslat je predračun na ime firme. Rezervacija važi do kraja današnjeg dana i potrebno je izvršiti uplatu u bilo kojoj banci do 16h. Nakon evidentirane uplate na mail ćemo vam poslati obe karte. Kada sletite iz Ankare potrebno je da prtljag preuz,ete i čekirate ga za Beograd.

Što se rezervacije za garažu tiče, nažalost to nismo u mogućnosti da uradimo. To ćete morati direktno na aerodromu. Budite bez brige, uvek ima mesta i svakako se nedeljna karta više isplati od dnevne ili na sat.

Ukoliko planirate naredno putovanje i potrebna vam je avio karta, red letenja i cene pogledajte na linku Najjeftinija putovanja
Na istom linku možete odmah i rezervisati kartu kada pronađete ponudu koja vam odgovara.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet usluge za sve avio karte za Tursku.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj za izabrano putovanje. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

Pratite naše specijalne akcije i promocije na društvenim mrežama. Kliknite na Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA