Beograd Istanbul cena avio karte, najjeftinije

Kolika je cena povratne avio karte na relaciji Beograd Istanbul u periodu od 30.jula do 10.septembra? Da li postoje neke promotivne cene u ovom periodu ili neki popusti za studente?
Hvala

ODGOVOR

 Beograd Istanbul avio karte

 Cena avio karte na relaciji Beograd Istanbul za polazak u ponedeljak 30.jula i povratak takođe u ponedeljak 10.septembra iznosi 18.197 dinara.
 U oba smera let je direktan kompanijom Jat Airways.
 Iz Beograda je polazak u 16:15h a povratak iz Istanbula u 20:10h.
 Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Istanbul IST

 Ponudu letova za druge datume proverite na linku Avionske karte do Istanbula

 Kupovina avio karte preko interneta

 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
 Ako zovete iz Srbije naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

 Načini plaćanja

 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

 

 Hoteli u Istanbulu

 Za putovanje u Tursku možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

 Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

 Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

 Uniqa putno osiguranje

 Uvek kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a sada ga možete online naručiti na linku Uniqa putno osiguranje

 Kada popunite formular potrebnim podacima kliknite na dugme "Želim da kupim osiguranje" i prelazite na sledeću stranu gde birate način plaćanja.

 Nakon izvršene uplate, polisu osiguranja dobijate mail-om.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA