Let sa presedanjem u Istanbulu

Putujem u Ukrajinu preko Turske, prvi put sa presedanjem pa me interesuje kakav je dalji proces na aerodromu Ataturk u Turskoj?
Da li preuzimam prtljag, da li izilazim na terminal ili idem u tranzitnu zonu posto je pauza izmedju letova oko 9 casova i kako da cekiram kartu u tranzitnoj zoni?

ODGOVOR

Prtljag ne preuzimate kod sebe, osoblje aerodroma će izvršiti prenos prtljaga za drugi let.
Na aerodromu u Istanbulu možete slobodno napustiti tranzitnu zonu i izaći sa aerodroma (s obzirom da je pauza 9 sati), ali vodite računa da na vreme obavite čekiranje za sledeći let.
Za više detlja kliknite na Let sa presedanjem

Avionsku kartu za naredno putovanje rezervišite online na linku Najjeftinija putovanja

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet usluge za sve avio karte.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj za izabrano putovanje. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

Pratite naše specijalne akcije i promocije na društvenim mrežama. Kliknite na Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA