Najjeftinija karta za Istanbul

Koja je najjeftinija karta za Istanbul, polazak 13-og februara, a povratak 14-og februara, prevoznik JAT? Unapred hvala.

ODGOVOR

 Avio karta Beograd Istanbul

 Za putovanje u Istanbul sa avio kompanijom Jat Airways, trenutno najpovoljnija cena povratne avionske karte iznosi 20.074 dinara. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Polazak iz Beograda je 13.02.2012. u 14.30h, a u Istanbul stižete u 17.45h.
 Povratak iz Istanbula je 14.02.2012. u 19.50h i u Beogradu ste u 20.35h

 Ovu ponudu možete da pogledate na linku Let Beograd Istanbul. Ako vam predloženi let odgovara, na istom linku možete online odmah da rezervišete avio kartu, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

 Rezervacija avio karata preko interneta

 Ponudu i cene karata za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte za Istanbul

 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu pročitajte na linku Online rezervacije

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

 Plaćanje avio karata preko interneta

 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online, odmah nakon rezervacije

 Kupovina putnog osiguranja preko interneta

 Za putovanje u Tursku poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA