Najjeftinije aviokarte za Istanbul, hoteli

Koja je cena najjeftinije karte za Istanbul u terminu 15-16 mart ove godine? Molim hitan odgovor i da li ima raspolozivih mesta?

ODGOVOR

 Najjeftinije aviokarte za Istanbul

 Trenutno je povoljnija cena karte za putovanje 15.03.2012., a najjeftinija karta je za let sa avio kompanijom Jat Airways i u ovom momentu ima slobodnih mesta.

 Cena karte iznosi 11.841 dinara sa svim uračunatim taksama.
 Polazak iz Beograda je 15.03.2012. u 7.55h, a u Istanbul slećete u 10.35h.

 Da pogledate ovu ponudu, kao i ponude drugih avio prevoznika koji lete na relaciji Beograd Istanbul 15. marta 2012., kliknite na link Avionska karta Beograd Istanbul. Izaberite let koji vam najviše odgovara i na istom linku rezervišite kartu.

 Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni
  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

 Na linku Jeftine aviokarte za Istanbul pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji drugi datum putovanja.

 

 Uniqua putno osiguranje

 Za putovanje u Tursku preporučujem vam da uplatite putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa zdravstveno osiguranje.

 Kada unesete tražene podatke u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

 Opcije za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

 Avionsku kartu i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

  •  radnim danima iz Srbije:
       
  •  vikendom i praznicima iz Srbije - samo online Master ili Visa karticom
  •  iz inostranstva uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje putem interneta

 Online rezervacija hotela

 Za boravak u Istanbulu možete unapred da rezervišete sebi smeštaj. Kliknite na link Online hoteli i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja i cene.

 Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.
 
 Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

 Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji.

 Za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA