Povratna avio karta do Istanbula

Molimo vas, kad ima let za Istanbul ujutro najranije 15.03.2012., povratak 18.03.2012 posle 19h.

ODGOVOR

 Avionska karta do Istanbula

 Najpovoljnija cena povratne karte Beograd Istanbul je za JAT direktan let i iznosi 24.276 dinara sa svim taksama.
 Polazak iz Beograda je 15. marta u 7.55h, a povratak iz Istanbula je 18. marta u 17.45h.

 Ako vam je prerano da iz Istanbula krenete u 17.45h, za isti termin polaska imate na raspolaganju povratak u 19.45h. Povratni let obavlja Austrian Airlines sa međusletanjem u Beču, a cena karte je 50.754 dinara sa svim taksama.

 Ponudu svih letova za putovanje u periodu 15. mart - 18. mart pogledajte na linku Povratna avio karta do Istanbula. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah da online rezervišite kartu.

 Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Istanbul.

 

 Zdravstveno osiguranje

 Za putovanje u Tursku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

 

 Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

 Ako vam je prilikom rezervacije karte ili naručivanja osiguranja potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije ili na +381-62-280029, ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Rezervisanu avio kartu, kao i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

 Vikendom i praznicima iz Srbije i iz inostranstva uplatu je moguće obaviti samo online Master ili Visa karticom.

 Hoteli u Istanbulu

 Za vaše putovanje u Tursku možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Istanbul - online hoteli. Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cena za 3 noćenja se kreće od 8.466 dinara.

 Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

 Ponudu hotela u glavnom gradu Turske za bilo koji period boravka pogledajte na linku Hoteli online

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA