Povratna aviokarta za Istanbul

Molim cenu povratne karte najjeftinije Beograd-Istanbul-Beograd za 15.03. - 16.03. da bude polazak, a povratak 10 dana kasnije.
Hvala.

ODGOVOR

 Povratna aviokarta za Istanbul

 Trenutno najjeftinija povratna karta za putovanje do Istanbula je za putovanje 15.03.2012. direktnim letom avio kompanije Jat Airways i iznosi 20.701 dinara sa svim uračunatim taksama.

 Polazak iz Beograda je 15.03.2012. u 7.55h, a u Istanbul slećete u 10.35h po lokalnom vremenu.
 Povratak iz Istanbula je 25.03.2012. u 13.05h, a u Beograd stižete u 13.40h.

 Ponudu za ovaj let, kao i letove drugih avio kompanija za isti period možete da pogledate na linku Povratna avionska karta Beograd Istanbul. Izaberite let koji vam najviše odgovara i na istom linku rezervišite kartu, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

 Ako vam je potreban neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, radnim danima od 9h do 20h. Za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije, ovaj razgovor je besplatan. Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

 Na linku Putovanje avionom u Istanbul pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji drugi datum leta.

 

 Zdravstveno putno osiguranje

 Za vaš desetodnodnevni boravak u Turskoj poželjno je da imate plaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa zdravstveno osiguranje.

 Nakon unosa traženih podataka u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi izaberite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

 Opcije za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

 Avionsku kartu i putno osiguranje za odlazak u Tursku možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

 Hoteli u Istanbulu

 Za boravak u Istanbulu možete unapred da rezervišete sebi smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Istanbulu i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja i cene za period boravka od 15.03.2012. do 25.03.2012.

 Cene smeštaja za 10 noćenja se kreću od 25.860 dinara. Izaberite hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

 Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

 Ponudu hotelskog smeštaja u Istanbulu za bilo koji drugi period boravka proverite na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA