Prekoračenje dozvoljene količine prtljaga, Turkish Airlines

Poštovani,

Da li mogu dobiti odgovor na sledeca pitanja, bila bih Vam veoma zahvalna. Naime suprug i ja putujemo sa bebom od 6 meseci u decembru iz Frankfurta za Istanbul sa Turkish Airlines-om. Znamo unapred da ćemo imati ekstra kilaže prtljaga, ali ne i tačno koliko. Pa nas sada interesuje da li beba ima dozvoljen besplatni prtljag (i ako ima koliko je to kilograma) i koliko kosta po kilogramu ekstra prekoračenje dozvoljenog besplatnog limita u Turkish Airlines-u.

Unapred Vam hvala, srdačan pozdrav

ODGOVOR

Prtljag za bebu kod Turkish Airlines avio kompanije iznosi 10 kg, a u kabinu možete uneti i kišobran kolica za bebu. Dodatni prtljag po kilogramu iznosi 7 eura za svaki kilogram, a plaćanje se vrši direktno na aerodromu. 

Online kupovinu avio karte možete izvršiti na linku Let Frankfurt Istanbul

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA