Promo karte za Istanbul

Poštovani dobro veče,
interesuje me kolika je cijena povratne karte Beograd Istanbul i do kada važe promotivne karte? Takođe me zanima da li je otvorena povratna karta još uvijek važeća mjesec dana ili je došlo do nekih promjena? Kolika je cijena karte za dijete od 12 godina? Još me interesuje, da li još uvijek postoji JAT-ov autobus koji polazi kod crkve sv. Marka do aerodroma?
S poštovanjem,
Pantović Tamara iz Berana.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte zavisi od datuma putovanja i aviokompanije preko koje odlučite da letite, a kreće se od 109 evra. Otvorenu avio kartu ne može više da kupite, već možete da kupite kartu za datum kada bi ste se vratili, a onda da kartu po uslovima tarife menjate za datum kada želite. Najbolje je da kliknete na link Letovi za Istanbul i pogledajte cene za datume kada želite da putujete. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA