Tripoli (Libya) - Istanbul - Belgrade

Kako da napravim rezervaciju za povratnu kartu: Tripoli (Libya) - Istanbul - Belgrade?

ODGOVOR

 Rezervaciju za povratnu avio kartu Tripoli (Libya) - Istanbul - Belgrade možete napraviti na linku Avio karte iz Tripolija za Beograd

  • U delu VRSTA PUTOVANJA potrebno je da izaberete tip avionske karte: Povratni let.
  •  
    U polje POLAZAK potrebno je da upišete odakle želite da krenete, odnosno poletite. Unesite prvih nekoliko slova grada koji je vaša polazna tačka, dobićete listu svih gradova sa nazivima aerodroma pa izaberite vaše polazište. U vašem slučaju unosite TIP (što je kod za aerodrom u Tripliju)
  • U polje ODREDIŠTE potrebno je da upišete do kog grada želite da putujete, odnosno aerodrom na koji treba da sletite. U vašem slučaju unesite BEG (kad za aerodrom u Beogradu)
  • U delu POLAZAK potrebno je da unesete datum kada želite da letite. Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar izaberite datum za koji želite da kupite kartu.
  • U delu POVRATAK potrebno je da unesete datum kada želite da se vratite (samo za povratne letove). Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar izaberite datum kada želite da se vratite.

 Nakon toga potrebno je da izaberete broj i starost putnika i u jednom trenutku preko online sistema aerokarata možete da kupite najviše 9 karata.
 
 Klikom na Detaljna pretraga možete izvršiti detaljniju pretragu letova.

 Kada popunite sve podatke na prvoj stranici potrebno je da kliknete na dugome u donjem desnom uglu na kome piše Nastavi. Na ovom koraku pojaviće vam se ponude letova svih avio kompanija za izabrane kriterijume. Kada se odlučite za let koji vam najviše odgovara izvršite rezervaciju karte.

 Detaljnije o tome kako se vrši rezervacija avionskih karata pročitajte na linku Rezerviši.
 Da saznate na koje sve načine možete izvršiti plaćanje avio karte kliknite na Načini plaćanja.

 Takođe, ukoliko vam je lakše, avionsku kartu možete rezervisati i ako pozovete 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije ili za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA