Povratna avio karta za let Beograd Brisel

Zanima me povratna avio karta za let Beograd Brisel za odlazak sredinom jula, boravio bih tamo par dana.

ODGOVOR

Povratna avio karta za let Beograd Brisel za odlazak 15.7, a povratak 19.7. iznosi 20.120,00 RSD (164,26 €). Let u oba pravca obavlja avio kompanija Swiss Air, u odlasku imate presedanje u Cirihu, a u povratku u Beču.

Molim vas da imate u vidu da avio kompanija Swiss Air u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije: 

 - 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag 

 - 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu. Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Na linku Beograd Brisel pogledajte cene i ponude drugih avio kompanija, ukoliko vam datumi putovanja nisu fiksni. Na istom linku možete rezervisati i kupiti avionsku kartu.

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne instrukcije oko rezervacije i kupovine avio karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA