Air Serbia, cijena povratne karte Beograd Brisel oko nove godine

Zanima me mogućnost leta i cijena povratne karte na relaciji Beograd - Brisel u periodu, 21.12. - 04.01.? Srdačan pozdrav!

ODGOVOR

Jeftine avio karte za letove Air Serbia imate tek od 22. decembra. Cena povratne karte na liniji Beograd Brisel u terminu 22.12. - 4.1. iznosi 14.536 dinara ili 129€. Polazak je 22. decembra u 18h, a povratak 4. januara u 10:25h. Ovaj let možete rezervisati na linku Najjeftinije avio karte od Beograda do Brisela.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Briselu potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA