Air Serbia, najjeftinije povratne karte Beograd Brisel, Nova godina

Zanimaju me najjeftinije avionske povratne karte iz Beograda za Brisel i nazad, u periodu od 29/30. decembra do 12/13. januara. Može i neko vremensko pomeranje, ali otprilike tako, odlazak pre nove godine i povratak posle. Hvala.

ODGOVOR

Iskoristite akciju Air Serbia koja traje do 7. novembra da kupite trenutno najjeftinije avio karte od Beograda do Brisela. U periodu koji ste naveli postoji let 29. decembra od 18h iz Beograda, povratak je 12. januara u 21:10h iz Brisela. Dužina trajanja leta je oko 2:20h, a cena karte je 20.259 dinara ili 179€ i možete je rezervisati na linku Beograd - Brisel.

Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije instrukcije pročitajte ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Kod nas su garantovano najniže cene karata što možete proveriti na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA