Avio karte do Belgije iz Crne Gore

Interesuje me relacija i cijena Crna Gora - Beograd - Antverpen vezani let sa povratnom kartom s tim da je polazak 16. ili 17. a dolazak 19. ili 20. ovog mjeseca.
Pozdrav

ODGOVOR

Na žalost do Antverpena ne postoji dobra avionska veza pa vam zato predlažem avio kartu od Podgorice do Brisela. Cena je 219€ (25.855 dinara) let je 16.02., a povratak 19.02. Avioni kompanije Air Serbia povezuje sve veće gradove u regionu sa najvećim svetskim metropolama. Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu kliknite na Podgorica Brisel

cta pogledaj letove

Ako plaćate karte iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Antverpenu potražite na linku Rezervacija hotela.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA