Aviokarte za Belgiju

Interesuje me koja je razlika u ceni izmedju ekonomske i biznis klase i ekonomske i prve klase (orjentaciono... 10-20 evra ako se omasi cena nije problem)? Lufthansa prevoznik... Idem do Belgije iz Beograda

ODGOVOR

Aviokarte za Belgiju

Cena avionske karte zavisi od broja trenutno slobodnih mesta u avionu za određeni let, pa samim tim ne postoji nikakvo pravilo po pitanju razlike u ceni za kartu ekonomske, prve ili biznis klase.

Jedino mogu da vam preporučim da na linku Jeftine avio karte unesete destinaciju u Belgiji gde želite da putujete, unesete datume putovanja, izaberete ekonomsku, prvu ili poslovnu klasu i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete avionsku kartu, a u roku od 12 sati je potrebno i da je platite.

Rezervacija avio karata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacija

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Plaćanje avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA