Cena karte sa svim taksama za let Podgorica Beograd Brisel

Poštovani, interesuje me cena karte sa svim taksama za let Podgorica Beograd Brisel početkom maja. Jutarnji let iz Podgorice.
Hvala.

ODGOVOR

Cena avio karte sa svim taksama u jednom smeru na relaciji Podgorica Brisel preko Beograda, a za poletanje početkom maja iznosi 229 evra (25.855 dinara) preko kompanije Air Serbia. Preporučujem vam let Alitalie preko Rima, jer je cena značajno jeftinija 199 evra (22.527 dinara). Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu za let koji vam najviše odgovara kliknite na link Let Podgorica - Brisel.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ukoliko želite da platite iz Ulcinja, to možete učiniti odmah online na sajtu Visa ili Master karticom, ali morate biti registrovani i prijavljeni na našem sajtu da bi vam se pojavila opcija za plaćanje karticom. Nudimo vam garantovano najniže cene letova za Brisel i najbolji kvalitet usluge. Jeftini smeštaj u Briselu potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Kartu možete rezervisati i telefonom. Pozovite 0800-085-085 ili 062-280-029 svakog radnog dana od 9h do 20h od ponedeljka do petka. Korisnički servis ne radi vikendom i za vreme praznika.

Lajkujte Aerogaga fejsbuk stranicu ili nas pratite na Tviteru i saznajte sve naše aktuelne ponude.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA